Algemeen

Uitnodiging 11 oktober O&I conferentie 2022

Door Céline de Geus, O&I coördinator wijksamenwerkingsverbanden
Dinsdag 11 oktober is het dan zover; de tweede editie van "de O&I dag". Deze dag nemen we jullie graag mee in de landelijke en regionale trends rondom integrale zorg en concretiseren we graag hoe je een praktische vertaalslag maakt naar de wijk en de praktijk.

"Waarom moet ik zonodig samenwerken met andere zorgverleners in de wijk? Dit kost me juist meer tijd!?" Het antwoord op deze vraag is: nee! Het levert je tijd op. Luister deze dag mee of ga het gesprek aan met sprekers van onder andere VWS, Zilveren Kruis en InEen. Laat je vervolgens inspireren tijdens workshops om de concrete voorbeelden te zien hoe je dit samenwerken in de wijk rondom onderwerpen verder kunt vormgeven. 

Geef je hier op voor deze inspirerende dag en geef aan welke workshops je interessant lijken. Wij regelen de rest! Aanmelden kan tot 26 september. 

Nog even in het kort:
Voor wie? Iedereen die zorgverlener is binnen onze wijken in de regio
Waarom? Omdat wij allemaal graag willen samenwerken, maar we nog niet altijd goed weten hoe
Wat? Een plenair tafelgesprek met interessante sprekers van onder andere VWS, Zilveren Kruis, InEen, Meander en natuurlijk HE zelf, met aansluitend de mogelijkheid om bij twee workshops aan te sluiten
Wanneer: Dinsdag 11 oktober 15.00 - 21.00 uur
Waar: De Schakel in Nijkerk 

Na een werkdag toch behoorlijke trek? Geen probleem, ook dat regelen wij!